25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Escollit el cartell per al Carnaval de Badalona 2023

Nil Borrell, estudiant de segon curs d’Arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic imprès a l’Escola d’Art Pau Gargallo, és l’autor del cartell per al Carnaval de Badalona 2023. El cartell ha estat escollit entre els 43 dissenys presentats per un jurat format per un representant de la Comissió de Carnestoltes de Bufalà; Miquel Aregay i Àgata Gil, professors dels Cicles Formatius de Grau Superior i Estudis Superiors de Disseny Gràfic que s’imparteixen a l’escola; la il·lustradora i autora de còmics Genie Espinosa; i tècnics dels serveis de Cultura i de Comunicació de l’Ajuntament de Badalona. 

El mateix jurat ha seleccionat com a finalista l’obra de Clara Campamar, estudiant de primer curs d’Arts plàstiques i disseny en il·lustració. 

Del 13 al 22 de febrer una exposició temporal al centre cívic Torre Mena permetrà gaudir dels diferents dissenys presentats pels alumnes en aquesta edició. 

El cartell de Nil Borrell il·lustrarà les activitats que s’inclouran en el Carnaval de Badalona 2023 que tindran lloc durant el cap de setmana del 18 i 19 febrer, com ara la 41a Rua de Carnestoltes a Llefià i el Carnaval Infantil a Bufalà. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles