13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

La FAVB es reuneix amb Aïda Llauradó i En Comú Podem al Parlament pel perllongament de la L1

La Taula de Mobilitat i Accessibilitat de la FAVB es va reunir al Parlament amb Aïda Llauradó, candidata de Badalona En Comú Podem a l’alcaldia de Badalona, amb el diputat Marc Pares, del Grup Parlamentari d’En Comú Podem, i representants del Grup Municipal de Badalona En Comú Podem com Dani Alfonso, Dani Sosa i Paula Martínez.

L’organització morada i la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona consideren que després de la sortida de Junts del Govern de la Generalitat de Catalunya, i el corresponent cessament del conseller de Territori Jordi Puigneró, que va anunciar el ajornament de l’inici de les obres, és més important que mai que el govern d’Esquerra Republicana escolti al Ple de l’Ajuntament de Badalona, que ha manifestat el seu suport al projecte i ha demanat la seva posada en marxa.

Aïda Llauradó ha informat que la FAVB i la seva Taula de Mobilitat i Accessibilitat compten amb el suport i acompanyament de Badalona En Comú Podem en la defensa del projecte de perllongament de l’L1 fins a Badalona Pompeu Fabra. «El perllongament de l’L1 fins a Badalona Pompeu Fabra ha d’establir noves estacions als barris de Montigalà, Lloreda, Bufalà i fins a l’estació de tren, a més ha d’anar acompanyat del perllongament de la T4 del Tram fins al centre de Badalona. Cal que transformem la mobilitat de la nostra ciutat i impulsar una mobilitat verda i sostenible» ha manifestat Llauradó.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles