20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) presenta al Centre Comercial Màgic una exposició sobre els Drets dels Infants 

Aquest dijous 10 de novembre, a les 18 hores, s’inaugurarà al Centre Comercial Màgic Badalona l’exposició de 95 cartells sobre els Drets dels Infants que han confeccionat en grup les nenes i els nens dels 42 centres escolars i socioeducatius que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB).  

L’exposició estarà oberta fins al dijous 17 de novembre i s’exposarà també el diumenge 20 de novembre, al matí, a la Festa dels Drets dels Infants que tindrà lloc al Parc de Nova Lloreda. 

Durant aquest curs els infants dels centres que formen part del CIB han treballat amb els seus mestres i educadors/es sobre els Drets dels Infants, coneixent persones i entitats que han destacat al llarg del temps i en l’actualitat en la defensa dels drets dels infants arreu del món. Per a fer-ho, han comptat amb el suport de diversos recursos didàctics publicats al blog del CIB.( http://consellinfantsbadalona.cat/

Setmana dels Drets dels Infants a Badalona 

L’exposició Els Drets dels Infants precedeix a la presentació de la 3a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, del 14 al 20 de novembre, organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), amb la participació d’escoles, centres socioeducatius, i diverses entitats i serveis de la ciutat. Enguany, “Drets dels Infants: caps, cors, mans…acció!” serà el lema de la 3a Setmana dels Drets dels Infants. 

L’exposició Els Drets dels Infants està organitzada pel Consell dels Infants de Badalona amb la col·laboració del Centre Comercial Màgic Badalona. 

Escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona (CIB), curs 2022-2023: 

Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre La Brúixola-Fundació Espai Natura i Joventut, Centre Obert Llefià-ISOM, Centre Sant Jaume-Fundació Carles Blanch, Fundació Ateneu Sant Roc, Fundació Germina, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella,  NJ Praga, Pere de Tera, Planas i Casals, Rafael Alberti, Ramiro de Maeztu, Salesians Badalona, Salvador Espriu, Sant Andreu, Santíssima Trinitat, Sant Jordi i Ventós Mir. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles