La plaça de la Plana de Badalona serà l’escenari, un any més, de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que es celebrarà aquest diumenge, 11 de setembre, a partir de les 10.30 hores, i que consistirà en la tradicional ofrena floral al monòlit commemoratiu situat en aquesta plaça per part de les entitats, particulars i de la corporació municipal. Els assistents també podran contemplar el Ball de l’Àliga amb l’acompanyament musical de l’Ensemble de la Banda Simfònica de Badalona i el pilar que farà la Colla Castellers de Badalona. 

A partir de les 12 hores, la plaça de La Plana acollirà la Diada castellera que enguany comptarà amb la participació de les colles dels Castellers de Badalona, Castellers de Cornellà i Castellers de Sagrada Família. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí