13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Dotze clubs i entitats esportives de la ciutat disputaran la 34a Copa Badalona de Bàsquet i la 15a edició de la Copa Badalona de Minibàsquet 

Un total d’onze clubs i entitats esportives de Badalona participaran en la 34a edició de la Copa Badalona de Basquetbol, i a la 15a Copa Badalona de Minibàsquet. 

Aquesta nova edició de la Copa Badalona de Bàsquet, categoria sènior masculina i femenina, tindrà lloc els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre als poliesportius municipals de la Plana; Casagemes-Albert Esteve; Països Catalans i Llefià. Les finals es disputaran el diumenge 11 de setembre en horari de tarda al poliesportiu de la Plana. 

La Copa Badalona de Minibàsquet es disputarà entre el dissabte 24 i 25 de setembre al poliesportiu de Montigalà. 

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dijous al Centre d’activitats nàutiques del Port de Badalona, amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; el president de la Federació Catalana de Bàsquetbol (FCBQ), Ferran Aril; el president de l’Associació Badalona Bàsquet Base, Rosendo Gabara; el gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz i els presidents dels clubs participants així com una representació dels jugadors i les jugadores dels diferents clubs. 

La 34a Copa Badalona de Bàsquet compta amb la participació de 9 equips femenins i 9 equips masculins. La 15a Copa Badalona de Minibàsquet comptarà amb la participació de 8 equips femenins i 9 equips masculins. 

En aquestes edicions de les dues participen les entitats següents: l’AE Sant Andreu de Natzaret; l’AE Minguella; la Unió Bàsquet Llefià; el Círcol Catòlic de Badalona; el CB Sant Josep Badalona; l’Associació Bàsquet Bufalà/ Associació Bàsquet Badalona 2005; el Club Joventut Badalona; l’AE Badalonès; els Maristes Ademar; l’AEE Col·legi Cultural; l’AE Dosa Salesians i el Badalona Bàsquet Club. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha ressaltat que «la Copa de Badalona de Bàsquet reflecteix l’estreta i la profunda vinculació de la nostra ciutat amb el bàsquet, és una competició que aplega una representació àmplia i diversa dels clubs que vertebren i es troben arrelats als barris de Badalona». En referència al fet que Badalona acollirà el pròxim mes de febrer la Copa del Rei de bàsquet, l’alcalde ha afegit que: «serà una nova oportunitat per mostrar a tothom que la ciutat respira bàsquet i que el vivim de manera molt intensa». 

Presentació dels projectes executius de millora de sis poliesportius  

En l’acte de presentació de la Copa de Badalona de Bàsquet, l’alcalde Rubén Guijarro davant dels representants de les entitats de bàsquet ha anunciat que: “una vegada es va donar a conèixer que la Copa del Rei tindrà lloc a la ciutat, vam dir que serviria de punt d’inflexió per a posar a punt les instal·lacions esportives. Estem en disposició de presentar aquest mateix mes de setembre els projectes executius que possibilitaran la reforma de sis poliesportius de la ciutat. D’aquesta manera els nostres esportistes i les seves famílies podran gaudir d’unes instal·lacions de qualitat a l’alçada del nivell basquetbolístic que demostren any rere any”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles