10.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Els barris de Bufalà, Morera, Pomar i Montigalà disposen d’11 nous passos de vianants 

Els carrers dels barris de Bufalà, Morera, Pomar i Montigalà disposen d’11 nous passos de vianants amb l’objectiu de millorar la seguretat dels transeünts. Les obres, amb un cost de més de 172.000 euros, que s’han portat a terme durant aquest estiu també han millorat els accessos a diversos guals, embornals i s’han ampliat alguns trams de voreres. 

Les actuacions s’han portat a terme als punts següents: 

– Barri de Bufalà: al carrer de Muntaner amb el carrer Campoamor; carrer d’Usandizaga amb el carrer de Sant Felip i d’en Rosés; travessera de Sant Jeroni amb el carrer de les Nou Cases; i a la travessera de Sant Jeroni amb el carrer de Tànger. 

– Barri de la Morera: avinguda de la Reina Elisenda i carrer Jaume I amb el carrer dels Pirineus  

– Barri de Pomar: avinguda de Pomar amb el carrer de Malgrat i avinguda del Primer de Maig amb el carrer de Tiana (al costat del Mercat de Pomar).  

-Barri de Montigalà: al carrer de Tànger sobre el Parc de Can Barriga i carrer d’Anna Tugas.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “aquests treballs permetran una millora de la seguretat dels vianants d’aquests quatre barris de la ciutat”. A més, Guijarro ha explicat que: “s’ha actuat en passos que presentaven deficiències importants per als vianants i en alguns casos, s’ha aprofitat aquestes obres per millorar l’entorn”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles