14.4 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià ofereix més de 40 cursos de català al setembre 

Entre els centres de Badalona i Sant Adrià de Besòs, s’oferiran més de 40 cursos de català el primer trimestre del curs 2022-23, de tots els nivells

La major part dels cursos es faran en format presencial. A banda, el CPNL manté l’opció de cursar la modalitat en línia, en què no hi ha horaris fixos i l’alumne segueix el curs d’acord amb un pla de treball establert pel tutor.  

La inscripció serà entre el 12 i el 16 setembre. Concretament, els dies 12 i 13 s’habilitarà un torn d’inscripció preferent per als alumnes que hagin fet un curs al CPNL durant l’últim any. Entre el 14 i el 16 de setembre, s’obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s’atén per ordre d’arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits o presencialment, tant a Badalona com a Sant Adrià. 

Del 5 al 9 de setembre es poden sol·licitar les proves de col·locació. Amb aquesta prova es determinen els coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s’adeqüi al nivell de llengua de cadascú. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d’un certificat oficial de català o si no s’ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys. 

Cursos del C2 en línia, semestrals i anuals  

En aquesta inscripció del setembre, s’oferiran 2 cursos del nivell superior (C2), que seran en línia, per tal de facilitar la gestió horària i l’autoaprenentatge de l’alumne.  

Com a novetat, hi haurà dos formats diferents per fer el curs. D’una banda, l’anual, que consta de 90 hores i es farà al llarg del curs acadèmic i, de l’altra, el format semestral, que es podrà cursar de setembre a febrer, amb el mateix nombre d’hores però que requerirà una dedicació horària més intensiva de l’alumne. En ambdós casos es farà un examen final presencial que, si el supera l’estudiant , li atorgarà la titulació oficial. 

Els cursos de nivell inicial i bàsic es mantenen gratuïts. Una altra novetat important és que s’amplia a tots els nivells el dret a una reducció del 50 o el 70% de la matrícula. Se’n podran beneficiar les persones en situació d’atur, pensionistes, de família monoparental o nombrosa o que tinguin una discapacitat reconeguda. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles