22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) i Badalona Comunicació signen un acord per a la promoció i la difusió de les activitats de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per potenciar la difusió d’informacions que es generin en el marc de la 48a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 21 al 30 d’octubre.

Iu Forn, director de l’ACN, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat aquest conveni que reconeixerà a l’agencia com a mitjà col·laborador del certamen.

El director de l’ACN, Iu Forn, ha manifestat després de signar l’acord que «la voluntat de l’ACN és ser present a tot el territori i en tots els àmbits. Per això és important signar aquest conveni amb FILMETS i col·laborar en la difusió de les activitats del festival.»

Per la seva banda, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells , ha explicat que «aquest conveni permet que l’agència de notícies pública de Catalunya sigui mtijà col·laborador del festival FILMETS. Per progressar i créixer cal anar sumant i l’acord amb l’ACN ens satisfà molt en aquest sentit».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles