26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Es presenta “Badalona amb molt de gust” un programa per potenciar la restauració i convertir-la en actiu de l’oferta turística de la ciutat 

Convertir la gastronomia i la restauració en un actiu de l’oferta turística de Badalona és un dels objectius del programa “Badalona amb molt de gust” que avui ha presentat el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès. 

“Badalona amb molt de gust” és un programa, és a dir conté un conjunt d’accions coordinades, que vol ser una eina de suport i potenciació del sector de la gastronomia i la restauració. En aquest sentit, es vol donar a conèixer i impulsar la cuina local, apostant per la restauració de cuina singular i d’elaboració pròpia, reconeixent la qualitat, l’atenció i el bon servei. «Badalona amb molt de gust» vol convertir la restauració i la gastronomia en un actiu turístic més, tractant de convertir-lo en un motiu de visita a la ciutat i de fidelització dels mateixos badalonins i badalonines.  

Impulsat des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona, el programa vol comptar en una primera fase amb un destacat nombre d’establiments de restauració adherits per poder realitzar accions transversals de promoció turística. L’objectiu és doble: ajudar a millorar la competitivitat dels mateixos negocis i, a la vegada, reforçar la imatge turística de Badalona. L’adhesió des d’avui mateix, voluntària i gratuïta, implica l’assumpció d’uns compromisos i requisits mínims consensuats amb el sector.  

En aquest enllaç hi ha tota la informació amb les bases de participació i el document d’adhesió: https://bit.ly/3O739dk  

La primera fase del programa va destinada al sector de la restauració, per ampliar-se posteriorment a la resta de segments gastronòmics com el sector de bars, gelateries, pastisseries, etc. 

Accions previstes 

Es preveuen una sèrie d’accions com ara la creació d’una guia de restaurants; tractaments específics en web; promoció en xarxes socials, participació en vídeos de promoció de la ciutat vinculades a la gastronomia; participació en actes, presentacions i o fires sectorials, etc. En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid, Àlex Montornès, també ha volgut destacar que: “Badalona amb molt de gust”  es planteja com un espai de trobada, de debat, diàleg i consens on plantejar i planificar accions que permetin, en clau col·laborativa i des del respecte competencial entre les parts, teixir estratègies compartides que beneficiïn el mateix sector i la imatge turística de Badalona”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles