20.1 C
Badalona
viernes, agosto 19, 2022
spot_img

Diputació i Ajuntament formalitzen l’aportació d’1,5 milions d’euros per millorar les instal·lacions esportives amb motiu de la Copa del Rei de Bàsquet 2023 a Badalona 

Aquest migdia ha tingut lloc a la Casa de la Vila l’acte de signatura de l’acord entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona per a la concessió d’una subvenció d’1,5 milions d’euros que permeti adequar les instal·lacions esportives de la ciutat amb motiu de la celebració de la Copa del Rei de Bàsquet, que tindrà lloc entre el 16 i el 19 de febrer de 2023.  

L’acord l’han signat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la diputada adjunta a l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz, en presència de la a quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa Gonzalez i el vicepresident de l’associació Bàsquet Base Badalona, Albert Tomàs. 

L’alcalde de Badalona ha remarcat que “aquesta extraordinària col·laboració de la Diputació anirà destinada íntegrament a la reforma de les instal·lacions esportives de la ciutat.” Rubén Guijarro ha reiterat que “des del Govern municipal som molt conscients que el parc d’instal·lacions esportives arrossega més d’una dècada sense el manteniment necessari i amb un greu dèficit d’inversions. Estem convençuts que aquest gran esdeveniment esportiu que serà la Copa del Rei de Bàsquet és un punt d’inflexió per revertir aquesta situació i posar al dia les instal·lacions esportives”. 

L’alcalde també ha avançat que l’Ajuntament de Badalona presentarà les subvencions que s’han demanat mitjançant els fons europeus Next Generation “per tal de remodelar de manera íntegra la piscina municipal Mireia Belmonte, per valor de 2 milions d’euros, i també una inversió important al pavelló municipal Països Catalans – Ausiàs March per un total de 6 milions d’euros”. 

Per la seva banda, la diputada adjunta a l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz, ha assenyalat que “l’esdeveniment de la Copa farà que molts ulls estiguin pendents de Badalona i des de la Diputació volem acompanyar la ciutat i ajudar perquè tots els equipaments esportius estiguin a punt, d’aquesta manera l’esdeveniment esportiu tindrà una rendibilitat social en la millora de les instal·lacions i en el foment de les activitats esportives per a tota la ciutadania”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles