13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

La Diputació de Barcelona destina 1,5 milions d’euros per  col·laborar amb l’Ajuntament de Badalona en l’organització de la Copa del Rei de Bàsquet 2023 

El Ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat avui en la sessió ordinària del mes de juny una modificació de crèdit que possibilita una transferència d’1,5 milions d’euros a l’Ajuntament de Badalona. Aquests diners, assenyala l’alcalde de Badalona Rubén Guijarro, es destinaran a la millora de les instal·lacions esportives de la ciutat.  

L’alcalde, que és diputat adjunt de Recursos Humans i membre de la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, ha anunciat que aquests diners per a la col·laboració en l’organització de la Copa del Rei de Bàsquet “es destinaran, íntegrament, a la rehabilitació i a la reforma d’instal·lacions esportives de la ciutat, perquè com ens hem compromès amb la ciutadania: amb la Copa, guanya Badalona”. 

La Copa del Rei de Bàsquet es diputarà a Badalona del 16 al 19 de febrer de 2023 fruit de l’acord entre l’ACB i l’Ajuntament. El Club Joventut Badalona exercirà com a club amfitrió i l’acompanyaran els sets millor equips classificats a la finalització de la primera volta de la Lliga Endesa 2022-2023. Els partits de competició dels equips professionals es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Badalona.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles