15.1 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

Aïda Llauradó escollida alcaldable d’En Comú Podem a Badalona

Aïda Llauradó, actual Segona Tinenta d’Alcaldia de les àrees d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, i regidora del Districte 3, ha sigut escollida per encapçalar Badalona En Comú Podem a les Eleccions Municipals 2023 que es celebraran el 28 de maig. La decisió ha estat ratificada per Badalona En Comú i Podem Badalona i s’ha escenificat davant dels mitjans de comunicació aquest dijous 30 de juny a la seu de la formació.

D’aquesta manera, Llauradó repetirà com a cap de llista per donar continuïtat al projecte de Badalona En Comú Podem i per “garantir que Badalona tingui un govern ampli i de progrés centrat en millorar la vida de la gent de tots els barris de Badalona, lluitant contra les desigualtats i construint una ciutat verda i feminista”.

L’alcaldable d’En Comú Podem a Badalona ha manifestat “En un moment com aquest, grans ciutats com la nostra hem de fer front als reptes de l’Emergència Climàtica i aconseguir millorar el benestar a tots els barris. A la ciutat li cal una alcaldessa feminista que sigui capaç de liderar la transformació que necessita la nostra ciutat. Badalona té un gran potencial, cal deixar enrere els escàndols polítics i la crispació i hem de donar resposta urgent a les necessitats de la gent i  aconseguir que l’administració  doni respostes molt més àgils  a les necessitats  i als grans reptes de la ciutat”. Entre aquests reptes, Llauradó ha destacat la millora de l’espai públic adaptat a la diversitat social i al canvi climàtic; la lluita contra les desigualtats; dotar de millors serveis d’atenció i de cura a les persones; i construir una ciutat més amable liderant la transformació de l’autopista i apostant per la mobilitat sostenible. “Hem d’iniciar un nou camí que projecti Badalona com a ciutat referent adaptada als nous temps, i això només ho podrem aconseguir amb polítiques de mirada llarga ”, conclou l’alcaldable. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles