13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Més de 2.000 veïns i veïnes de Badalona ja han votat en el procés participatiu per escollir el nou disseny del pont del Petroli 

Fins a les 12 hores d’aquest dimarts 21 de juny, més de 2.000 badalonins i badalonines ja han votat en el procés participatiu per escollir el nou disseny del pont del Petroli, que va iniciar-se ahir. En aquest moment, una de les opcions presentada té el 66% de vots i l’altra, el 34%.  

Es recorda que, fins al  dilluns 27 de juny, qualsevol persona empadronada a Badalona, amb més de setze anys, pot participar en la votació telemàticament a través de l’espai que s’ha habilitat a la pàgina web municipal, on també es troba la informació sobre les dues alternatives presentades. A més, el dissabte 25 de juny, d’11 a 13 hores, hi haurà una carpa amb ordinadors que s’instal·larà al passeig Marítim, a tocar del mateix pont del Petroli, per facilitar la participació de la ciutadania. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, valora molt positivament aquestes primeres 24 hores de procés participatiu i l’acollida que ha tingut la iniciativa entre els veïns i veïnes de Badalona. L’alcalde anima la ciutadania a continuar participant i recorda que el resultat es farà públic la setmana vinent en una roda de premsa. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles