20.4 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona ofereix aquest estiu sortides d’esnòrquel a la platja guiades per experts 

L’Ajuntament de Badalona ofereix aquest estiu 10 sortides guiades d’esnòrquel per tal de donar a conèixer la riquesa natural de les platges de Badalona. Les sortides, amb inscripció prèvia, són gratuïtes i tindran lloc els caps de setmana del 2 de juliol fins al 4 de setembre, alternant dissabtes i diumenges. 

L’objectiu d’aquestes sortides és donar a conèixer la biodiversitat marina del litoral de Badalona i sensibilitzar la ciutadania de la importància de conèixer aquests indrets del litoral urbà per tal de preservar la seva riquesa natural. 

En general, la platja de Badalona, és percebuda com a un espai de lleure on prendre el sol i banyar-se però, també, és un espai natural que, més enllà de la sorra, amaga una biodiversitat sorprenent. És per això que l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració d’Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, oferirà sortides d’esnòrquel guiades per experts per tal d’apropar-se i conèixer in situ els organismes marins que viuen al litoral de la ciutat. 

A cada sortida s’hi podran inscriure 20 persones com a màxim i, l’edat mínima, és a partir de 8 anys (nens i nenes amb bona capacitat natatòria). Des de l’organització s’oferirà als participants el material necessari: ulleres, tub, peus d’ànec, neoprens, boies de seguretat i una càmera fotogràfica submarina per parella. 

El punt de trobada de les sortides serà a l’Escola del Mar a les 10 hores on, de manera prèvia, es farà una explicació de com utilitzar el material i les mesures de seguretat. També, es farà una introducció a la fauna marina del Mediterrani i com observar-la. En acabar l’activitat aquàtica, es tornarà a l’Escola del Mar per comentar els organismes marins que s’han observat i conèixer-los millor. En conjunt, l’activitat, tindrà una durada aproximada de tres hores. 

Les sortides són gratuïtes i es faran en cap de setmana alternant dissabte i diumenge i, també, des de les diverses platges de la ciutat, tal com recull el calendari següent: 

•  Dissabte 2 de juliol a la Platja de la Marina (Port) 

•  Diumenge 10 de juliol a la Platja del  Coco 

•  Dissabte 16 de juliol a la Platja del Pont del Petroli 

•  Diumenge 24 de juliol a la Platja del Pont d’en Botifarreta 

•  Dissabte 30 de juliol a la Platja del Cristall i Barca Maria 

•  Diumenge 7 d’agost a la Platja de la Marina (Port) 

•  Dissabte 13 d’agost a la Platja del Coco 

•  Diumenge 21 d’agost a la Platja del Pont del Petroli 

•  Dissabte 27 d’agost a la Platja del Pont d’en Botifarreta 

•  Diumenge 4 de setembre a la Platja del Cristall i Barca Maria 

Les inscripcions s’obren a partir del 20 de juny: 

Per correu electrònic a: reserves@anellides.com o bé per telèfon, 613 035 213 (de les 16 hores a les 20 hores). 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, ha destacat que “aquesta activitat ofereix la possibilitat de conèixer millor l’entorn marí de la nostra ciutat i ens ajuda a valorar-lo i cuidar-lo”. “Animem a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat, que l’Ajuntament ofereix de manera gratuïta, i que permet gaudir d’una forma diferent del nostre litoral” ha afegit la regidora.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles