22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

L’Eix Besòs Circular organitza al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) una jornada sobre les instal·lacions fotovoltaiques a les empreses 

El projecte Eix Besòs Circular organitza la Jornada Tècnica Autoconsum Fotovoltaic a l’Empresa que tindrà lloc el pròxim dijous 30 de juny, de 9:30 a 11:30 hores, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), carrer de Marcus Pocius, 1, al polígon de les Guixeres. La jornada va dirigida a les empreses de Badalona i del Barcelonès Nord.. 

L’objectiu de la sessió és que les empreses coneguin els avantatges de l’autoconsum fotovoltaic i les característiques tècniques d’una instal·lació fotovoltaica. Es parlarà també de comunitats energètiques a través de l’exposició de projectes d’autoconsum compartit en l’àmbit industrial i s’explicaran quines són les línies d’ajut disponibles actualment per a les empreses que volen realitzar una instal·lació de plaques. 

La jornada comptarà amb la participació de Marc Marquès i Olexandra Zaporozhets, tècnics del departament d’eficiència i innovació d’Audax Renovables; de Daniel Pérez co-delegat de l’associació Unión Española Fotovoltaica a Catalunya i l’Oriol Xalabarder, conseller delegat d’Electra Caldense. 

L’Eix Besòs Circular és un projecte d’economia circular i simbiosi industrial del Barcelonès Nord que té per finalitat oferir un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular. Es pretén que les empreses facin un ús més eficient dels recursos, fomentin la cooperació entre elles i explorin noves oportunitats de negoci que es tradueixin en beneficis econòmics, socials i ambientals. 

Aquesta iniciativa està impulsada per Reactivació Badalona, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i Grameimpuls, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la col·laboració de FEB-PIMEC i HUB Recircula UPC-AMB. 

Per assistir a la jornada podeu fer la vostra inscripció en el següent enllaç: 

Formulari d’inscripció a la jornada tècnica d’autoconsum fotovoltaic a l’empresa (google.com) 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles