22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Dimarts 7 de maig se celebra la 12a Caminada Popular Badalona Running – Fem salut!, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’activitat física regular

Dimarts 7 de maig, a partir de les 10 hores, tindrà lloc la 12a Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut, que començarà al passeig Marítim de Badalona (davant el pont del Petroli) i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. L’objectiu d’aquesta caminada, en què està previst que hi participin més de 600 persones, és fomentar la pràctica de l’activitat física regular.

Les persones que realitzin la caminada podran escollir entre dos recorreguts i tres nivells de dificultat ja que hi haurà un recorregut de 2,5 quilòmetres, adreçat a persones que no estan habituades a la pràctica d’activitat física, i un altre de 5 quilòmetres que es podrà completar a ritme lent o ràpid.

Aquesta passejada està organitzada per l’Ajuntament de Badalona conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials, l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i l’associació Badalona Running amb la col·laboració de l’Associació de Salut Mental Barcelonès Nord, el Club Badiu, el Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall i la Guàrdia Urbana.

Durant el mes d’abril, en el marc de la campanya “Abril, Mes de la Vida Activa!”, els centres d’atenció primària de Badalona, els casals de gent gran, les instal·lacions esportives municipals i diverses places de la ciutat han acollit més de 30 activitats per a tota la ciutadania amb la voluntat de preparar aquesta caminada.

Aquestes sessions han estat impartides per diversos professionals referents de les regidories d’Esports, Salut i Gent Gran, així com dels diferents centres d’atenció primària de Badalona dins el programa Pla d’Activitat Física, Esportiva i Salut (PAFES), impulsat per la Generalitat.

Les persones que hi vulguin participar i no s’hagin inscrit poden fer-ho a través de la pàgina web de l’Ajuntament o mitja hora abans de començar l’activitat a la carpa d’inscripció que estarà al passeig Marítim davant del pont del Petroli.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles