Cryptshow Festival oferirà dues sessions asiàtiques ben especials. Com a novetat, aquest any hem programat una sessió especial, gràcies a la col·laboració amb Cine Àsia i Third Windows. Es tracta d’una poderosa trilogia de Toshiaki Toyoda, director japonès que, des d’un punt de vista molt personal, sempre en ha mostrat sentiments com ara ràbia, l’apatia i, fins i tot, la desesperació. En els seus darrers treballs ens mostra tot el seu mestratge darrere de les càmeres per remoure’ns per dins gràcies al seu demolidor missatge. La Sessió Especial Toshiaki Toyoda serà divendres 8 de juliol a les 22h30 al Teatre El Círcol i inclou tres produccions: 

Wolf’s Calling (2019) 17 min.
Una noia troba una reliquia familiar a l’altell de casa seva, es tracta d’un antic revòlver que us farà viatjar al passat en un somni estrany. Premier a l’estat espanyol.

The day of destruction (2020) 57min
Fa uns anys un dimoni es va despertar del més profund de la terra, escampant pel món una terrible malaltia que es va emportar milers de vides humanes. Actualment la societat viu submergida en una pandèmia voraç. Un jove monjo intentarà per tots els seus mitjans destruir el temible dimoni per venjar la mort de la seva germana infectada per la terrible malaltia. Premier a Catalunya

Go seppuku yourselves (2021) 26min
A principis de l’era Meiji, un Samurai rodamón és acusat de propagar una plaga i enverinar la població. En conseqüència, és condemnat a executar-se el seppuku. Premier a l’estat espanyol.

Continuant amb la col·laboració anual amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic i Trashorama, us oferim One More Shot (Tang Qiaojia, 2021) una estupenda producció xinesa d’acció que no us deixarà moure de les cadires.

Fan Siu-Wong, protagonista d’Història de Ricky, torna amb la seva pel·lícula més violenta, una història d’agents especials enfrontats a terroristes, amb escenes d’acció sagnants i sense concessions, tant arts marcials com tirotejos a boca de canó.

8 de juliol, 22h30
Teatre El Círcol (C. Sant Anastasi, 2) 
Sessió Toshiaki Toyoda

➤9 de juliol, 22:30 h.
Teatre El Círcol (Badalona)
Nit Asiàtica: One More Shot (Xina, 2021)
Dir. Tang Qiaojia
Repartiment: Fan Siu-Wong, Jiang Yiyi,
Wang Zhipeng, Song Ziqiao, Tang Hu, Diego Dati

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí