12.5 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Els veïns i les veïnes dels barris de La Mora i de Manresà de Badalona podran aparcar a la zona taronja fins al 30 de setembre 

L’Ajuntament de Badalona autoritzarà des d’aquest dimecres, 15 de juny, i fins divendres 30 de setembre als veïns i veïnes del barri de La Mora i de Manresà que puguin aparcar a la zona taronja d’aquests barris durant la temporada d’estiu 2022  

Les persones residents poden obtenir aquesta autorització si estan empadronats/des en un domicili del barri de Manresà o de La Mora; si disposen d’un vehicle en titularitat i si el vehicle està donat d’alta en l’impost de vehicles de tracció mecànica de l’Ajuntament de Badalona. 

Per comprovar si el cotxe disposa d’autorització es podrà fer mitjançant l’aplicació “AMB Aparcament Residents”. En cas que no en disposin s’hauran d’adreçar a l’oficina municipal de districte (OMD) corresponent. 

En casos de vehicle de renting, leasing, lloguer estable o vehicle d’empresa, cal personar-se a l’OMD corresponent a cada barri (OMD 1 i OMD 5) i sol·licitar l’autorització. 

En el cas que la/el resident hagi adquirit el seu vehicle durant l’any en curs i que l’impost de circulació s’hagi abonat en un altre municipi cal personar-se a l’OMD corresponent i omplir una instància sol·licitant l’autorització. 

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, ha manifestat que amb aquesta mesura “es dona resposta a una reivindicació de fa temps dels veïns i veïnes del barri de La Mora i de Manresà i a partir del 15 de juny estarà activada la zona protegida per als residents i de la zona blava amb els controls corresponents fins al 30 de setembre». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles