El Círcol acull aquest dissabte l’estrena de l’obra «Personas»

L’obra de teatre està protagonitzada per homes i dones que viuen a Can Banús i als pisos del SAVA i que pateixen exclusió social

0
100

Basat en un text ‘Person.ah!’ d’Anna Albadalejo, l’espectacle ‘Personas’ és el resultat del treball de moltes setmanes del taller de teatre de Can Banús. De la mà de ‘Teatre la Llavor’ les persones que viuen a Can Banús i també algun dels usuaris del SAVA han avançat pel camí de l’art per expressar emocions i sentiments.

Es posaran davant del públic per mostrar la seva feina dels darrers mesos i per ser exemple, una vegada més, que un dels camins per començar a sortir d’una situació d’exclusió social és la valentia i l’autoestima de pujar a un escenari. Aquesta és una primera passa a la qual n’han de seguir d’altres però que ajuda a fer camí i a sentir-se part de la societat. Per això des de la Fundació s’ha apostat per aquest taller teatral com a eina d’inserció.

El projecte ‘Teatre la Llavor’ té per objectiu garantir el dret a la creació artística de les persones que estan en situació de vulnerabilitat i aposten precisament per aquesta expressió a través del teatre per fer visibles i escoltades les persones en situació d’exclusió social. Fa força anys que a Can Banús es fan aquests tallers per aprofundir en l’autoconeixement de les persones, la pertinença al grup, la concentració, la memòria, la psicomotricitat, la cooperació o l’autoestima, entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí