20.1 C
Badalona
viernes, agosto 19, 2022
spot_img

La Carpa Titus obrirà demà divendres per donar suport al badaloní Edu Esteve en la gala per ser finalista del concurs musical Eufòria de TV3 

La Carpa Titus, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, obrirà demà divendres 10 de juny les seves portes per totes aquelles persones que vulguin veure i donar suport al jove badaloní Edu Esteve en la primera gala per ser finalista del programa Eufòria de TV3. 

Les seguidores i els seguidors podran seguir la primera gala semifinal d’aquest concurs de TV3 que començarà a partir de les 22 hores i fer sentir el seu suport i votar per a fer possible que l’Edu sigui un dels artistes finalistes. Es podrà accedir gratuïtament a la Carpa Titus, situada al polígon de Can Ribó, des de les 21 hores, una hora abans que comenci el programa, i s’hi podrà estar fins que finalitzi la gala d’aquest concurs musical que ha assolit unes destacades audiències. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles