22.1 C
Badalona
lunes, mayo 29, 2023
spot_img

Campanya informativa per promoure una tinença responsable dels animals de companyia  

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa aquesta setmana una campanya d’informació i de conscienciació per promocionar la tinença responsable dels animals de companyia a la ciutat. Sota l’eslogan “depèn de tu”, la campanya pretén potenciar el comportaments cívic i responsable dels veïns i veïnes de Badalona que tenen un animal de companyia.  

En aquest sentit es fa incidència en els següents missatges: 

– Cal recollir els excrement 

– Cal portar els gossos lligats 

– Els animals han de portar xip identificador 

– És necessari que estiguin inscrits al cens municipal 

– És recomanable llençar aigua quan els gossos facin pipí 

– És recomanable l’esterilització 

En cas d’incomplir les normes, es recorda que les sancions poden anar dels 60 als 900 euros d’acord amb la normativa vigent.  

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha destacat que aquesta campanya de sensibilització va dirigida especialment a les persones que tenen gossos amb la finalitat de conscienciar sobre com fer un bon ús de l’espai públic. “L’objectiu clau de la campanya és procurar el benestar dels animals i fomentar la bona convivència entre aquelles persones que decideixen tenir un gos com a membre de la família i les que opten per no fer-ho. A més, es fa un crit d’atenció a aquestes persones recordant-los quines són les responsabilitats i obligacions envers els seus animals i d’aquesta manera assegurar-nos de garantir especialment el seu benestar”, ha afegit. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles