22.1 C
Badalona
lunes, mayo 29, 2023
spot_img

El parc de les Palmeres del barri de Llefià obre de nou aquest dissabte després de les obres de remodelació i millora 

El barri de Sant Mori de Llefià de Badalona comptarà, a partir de demà dissabte 14 de maig, amb un nou parc de les Palmeres. Aquest espai, delimitat per l’avinguda del Doctor Bassols, la carretera Antiga de València, el carrer de la Mina i el carrer del Vallespir, ha estat totalment renovat. La festa d’obertura del nou parc tindrà lloc a partir de les 18 hores amb animació infantil i una xocolatada. 

El nou Parc de les Palmeres, després de 8 mesos d’obres i una inversió de 674.242 euros, llueix nova pavimentació, nou enllumenat, una millora en la jardineria i l’arbrat i se l’ha dotat de nou mobiliari urbà. En aquest parc també s’han instal·lat uns espais per a gimnàstica dirigits especialment per a la gent gran i també disposa d’un espai de jocs infantils. Així mateix, s’han fet millores per a facilitar la mobilitat pel parc, amb l’eliminació de l’antiga pista de patinatge, s’ha condicionat un espai per a gossos i s’ha situat un escenari per a la realització d’actes veïnals.  

La renovació i la millora d’aquest parc havia estat una llarga reivindicació de les entitats socials i veïnals de Llefià. D’acord amb el veïnat s’ha inclòs la reforma completa de la part inferior de la plaça a tocar de la carretera Antiga de València, amb l’eliminació de l’antic aparcament, ampliant la plaça segons el nivell dels accessos dels edificis d’habitatge. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles