23.7 C
Badalona
domingo, junio 4, 2023
spot_img

La X Cursa Benèfica per les Malalties Minoritàries va recaptar 7.000 euros que es destinaran a finançar la investigació 

La desena edició de la Cursa Benèfica per a Malalties Minoritàries que va celebrar-se a Badalona el passat mes de febrer va aconseguir recaptar 7.000 euros que es destinaran a finançar la investigació i recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques. Aquest import és fruit de les inscripcions solidàries que van fer les 1.400 persones que van participar en la prova. 

Aquest dijous al matí s’ha lliurat l’import recaptat a la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) en un acte simbòlic celebrat a la sala de premsa de l’edifici El Viver en què han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el regidor d’Esports, Jordi Subirana; representants de l’organització de l’esdeveniment; i representants de l’IGTP. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat: “Activitats con aquesta mostren la Badalona real, la que més ens agrada: solidària, esportista i molt implicada. Aquests són els valors que millor representen la nostra ciutat i impulsen la Badalona en positiu amb què s’identifiquen els veïns i veïnes”.  

Javier Cabrera, organitzador de la prova, ha agraït «a l’Ajuntament la seva col·laboració imprescindible per tirar endavant aquest esdeveniment i als participants el seu compromís que permet que aquesta prova sigui un èxit i que assoleixi el seu principal objectiu: recaptar fons per a la investigació i la recerca». 

Per la seva banda, Gisela Nogales, cap de l’Equip d’Investigació de Malalties Neuromusculars i Neuropediàtriques de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, ha destacat «la importància d’aquesta cursa i el paper imprescindible dels organitzadors per donar visibilitat a la nostra feina i afavorir la recaptació de diners per a la investigació». Nogales ha explicat que aquests diners «serviran per contractar personal que es dediqui exclusivament a la recerca». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles