L’alcalde Rubén Guijarro rep al futbolista Marc Gual a la Casa de la Vila  

El jugador badaloní va arribar a la ciutat fa uns dies després d’aconseguir sortir d’Ucraïna, on va viure els primers dies de l’atac de la Federació de Rússia

0
560

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha rebut aquest dijous al matí a la Casa de la Vila al futbolista Marc Gual, qui acaba d’arribar a la ciutat després d’aconseguir sortir d’Ucraïna, on formava part de la plantilla del club de la ciutat de Dnipro, situada a l’est del país, a la vora del riu Dnièper. Gual, que és veí de Badalona, va viure els primers dies de l’atac de la Federació de Rússia a Ucraïna dins del país, d’on va poder sortir després de dos dies en cotxe fins a arribar a la frontera amb Romania. Des que es va fer pública la necessitat del jugador d’abandonar Ucraïna, l’alcalde Guijarro va estar en contacte constant amb la família del jugador i amb el mateix Marc Gual per tal d’oferir tota la col·laboració possible des de l’Ajuntament per possibilitar la seva sortida.  

Després de la rebuda a la Casa de la Vila, en la que també ha participat el tercer tinent d’Alcaldia, David Torrents, l’alcalde Rubén Guijarro ha explicat que “amb aquesta recepció volem traslladar al Marc i a tota la comunitat ucraïnesa de Badalona el suport del Govern municipal per poder gestionar i resoldre situacions relacionades amb el conflicte que puguin afectar a qualsevol veí de la ciutat”. En aquest sentit, Guijarro ha detallat que “estem treballant per coordinar des de Badalona accions d’ajuda al poble ucraïnès”. Per la seva part, Marc Gual ha agraït la rebuda i ha afirmat que “van ser hores de molta incertesa, però afortunadament he pogut retornar a casa amb la meva família i ara ja estic molt més tranquil”. “Ara només espero que la situació de guerra a Ucraïna acabi com més aviat millor perquè els ciutadans del país no pateixin i puguin reprendre les seves vides”, ha insistit Gual.  

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí