11.7 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

La Comissió Unitària 8 Març de Badalona commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

La propera setmana se celebra a tot el món el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i la Comissió Unitària 8 Març de Badalona ho té tot a punt per dur a terme una sèrie d’actes per reivindicar el paper de les dones en la societat actual i la defensa del seus drets.

Els actes començaran el proper dissabte, 5 de març, amb un Torneig Feminista de Bitlles Catalanes amb la col·laboració del C.B. Catalanes Termites de Llefià. Es durà a terme a partir de les 10 hores al carrer Europa amb la Rambla Solidaritat.

El 8 de març tindrà lloc la manifestació unitària del Dia Internacional de la Dona Treballadora. El punt de partida serà el carrer Francesc Layret amb el carrer Sant Anastasi. La manifestació començarà a les 18 hores i es comptarà amb la presència de Badalona Batec.

Per últim, el dimarts 15 de març es durà a terme la presentació del llibre «Mujer, vida, libertad», de l’institut Andrea Wolf. L’acte es realitzarà a les 18.30 hores al local de la CGT de Badalona, al carrer Conquista, 119.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles