17.6 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Comença l’Operació hivern a Badalona per atendre les persones sense llar

Des d’avui dilluns, 20 de desembre i fins diumenge 20 de març es posa en marxa l’Operació hivern a Badalona. Es tracta d’un servei que ofereix a les persones sense llar un espai on passar les nits, accés a servei de dutxa i a la higiene personal, i un menjador social per a esmorzars, dinars i sopars. L’Operació hivern es realitza gràcies a la col·laboració entre les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona i els Serveis Socials municipals.  

Durant els mesos més freds de l’any el dispositiu ofereix 12 places més per a persones sense llar (passant de les 40 que hi ha durant la resta de l’any, a les 52). També s’incrementa el servei de menjador, ja que durant l’hivern es s’ofereix també el dinar, a més de l’esmorzar i el sopar com s’acostuma a fer la resta del mesos de l’any. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles