13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

La plantilla de TUSGSAL DIREXIS reparteix 14.000 quilos de menjar entre el Banc d’Aliments de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar Badalona i el de Creu Roja Santa Coloma de Gramenet

La cita és obligatòria. Un any més, coincidint amb dates nadalenques, TUSGSAL DIREXIS mostra que un dels seus valors fonamentals és el de la solidaritat. I és que en els moments en què vivim, som coneixedors que nombroses persones i famílies senceres travessen serioses dificultats econòmiques, incrementades actualment per la pandèmia. Els bancs i magatzems d’aliments es queden sense fons amb els greus obstacles generats per la crisis econòmica i fan una crida a que la població, en la mesura de les seves possibilitats, contribueixi a fornir de provisions els seus magatzems.

La crisi econòmica derivada de la pandèmia fa que la situació empitjori i que es necessiti més ajuda

TUSGSAL DIREXIS és una empresa socialment responsable en consonància amb els seus valors de referència. La seva Comissió Social, amb el suport del Comitè de Treballadors, el Consell d’Administració i la Direcció realitza cada any una campanya interna denominada “La Solidaritat es Contagia” per aconseguir la recaptació d’aliments bàsics amb l’objectiu d’ajudar a famílies necessitades de l’entorn més proper. Però les festes d’aquest any són encara més difícils ja que hi ha moltes més persones vulnerables. En aquest context d’emergència, la resposta dels treballadors i treballadores de TUSGSAL ha estat, com sempre, molt positiva. Han pogut col·laborar lliurant aliments o fent una aportació econòmica.

14 tones d’aliments pels que més ho necessiten

Avui s’han traslladat i lliurat 14.000 quilos de menjar envasat al Banc d’Aliments de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar Badalona i el de Creu Roja Santa Coloma de Gramenet. L’acte de lliurament realitzat a Badalona ha comptat amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro i del Regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones, David Torrents. D’altra banda, a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, han assistit la Tinenta d’alcaldessa de Drets Socials, Bàrbara Ferrer i el Regidor de Comerç, Transports i Mobilitat, Antonio Atienza. En representació de TUSGSAL han visitat ambdós bancs d’aliments el President del Consell d’Administració, Federico Llobet, el Subdirector General, José María Parra, el President de la Comissió Social, Jose Antonio Garrido y el President del Comitè d’Empresa, Juan Carlos Escudero.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles