21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona ha commemorat el Dia Internacional de la Gent Gran amb un acte institucional i reivindicatiu

La sala d’actes del Museu de Badalona ha acollit aquest matí l’acte institucional commemoratiu del Dia Internacional de la Gent Gran. L’acte ha comptat l’assistència de representants dels casals i de les entitats de gent gran de la ciutat, de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Florència Badia Aviño i de regidors i regidores de l’Ajuntament de Badalona. Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran s’ha donat lectura d’un Manifest, llegit per representants dels casals de Badalona, on s’ha reivindicat el paper actiu que la gent gran té en la societat. 

L’alcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol ha celebrat que: “hem pogut recuperar la celebració d’aquest acte i fer-vos el reconeixement que us mereixeu després d’una vida plena de treball i sacrifici”. A més de la demanda d’un reconeixement més gran que faci justícia als valors que aporta el col·lectiu de la gent gran, l’acte institucional ha comptat amb moments emotius com ara la lectura de poemes, tant d’autors reconeguts com els escrits i recitats pels mateixos protagonistes, on han reflectit les seves vivències i experiències. L’acte també ha tingut en tot moment la música com a protagonista a càrrec de solistes de la banda Simfònica de Badalona, dirigida per Manuel Barea i amb la soprano, Anna Slizinova, que ha finalitzat l’acte amb peces operístiques com el Nessum Dorma de Puccini. 

Més activitats per a la Gent Gran 

Amb motiu d’aquest Dia internacional l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat dues activitats més: 

– Masterclass de Taitxí per a la gent gran, que tindrà lloc el dimecres, 6 d’octubre, de 10.30 a 11.30 hores a la platja del Coco de Badalona. 

– Xerrada sobre el Benestar emocional en les persones grans i sessió de risoteràpia que tindrà lloc el dimarts, 19 d’octubre que es farà al Museu de Badalona el pròxim dia 19 d’octubre, de 17 a 20 hores. 

L’aforament per assistir a aquests actes és limitat. Les persones interessades a participar-hi poden demanar més informació i fer les inscripcions a través del telèfon de Gent Gran: 93 483 29 71, o bé enviant les dades per correu electrònic a gentgran@badalona.cat, tot indicant l’activitat en la qual s’està interessat o interessada. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles