20.4 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Ampliació horària dels règims de visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA

Dilluns 4 d’octubre, comencen els nous règims de visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA. Aquesta mesura, de caràcter temporal, respon a la situació epidemiològica del moment. En totes les visites autoritzades, els familiars per accedir hauran de continuar signant la declaració de responsabilitat o presentar el certificat de la pauta completa de vacunació contra la COVID-19, juntament amb el DNI, i omplir el registre de visites. També és indispensable complir amb les mesures de seguretat: mascareta, distància, rentat de mans, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals. 

Per centres la nova normativa és la següent: 

Hospital Municipal de Badalona: 

  • Visites de familiars a pacients no COVID-19: podran ser visitats de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores, per un familiar. 
  • Visites de familiars a pacients de la Unitat COVID-19: a partir del 7è dia d’ingrés, un familiar podrà visitar l’usuari. Els familiars dels pacients ubicats als “Llits A”, podran visitar el dilluns i dijous de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores, mentre que els “Llits B” queda reservat pels dimarts i divendres en el mateix horari. És indispensable complir amb les mesures de seguretat: dur l’Equip de Protecció Individual adient seguint les indicacions de l’equip assistencial, distància, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals. 

    Per la seva banda, el Servei d’Urgències de l’Hospital Municipal de Badalona continua amb la mateixa normativa que ja contempla dues franges horàries al dia per a pacients no COVID-19, sempre que l’estat de salut del pacient ho permeti. En concret, podran ser visitats per la persona autoritzada en l’Àrea de Crítics i Observació en l’horari següent: 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores. 

    Centre Sociosanitari El Carme: 

    Els pacients podran rebre visites de dilluns a diumenge, de 12.30 a 14.30 hores i de 17 a 20.30 hores. Dos familiars –sempre els mateixos- podran alternar les visites, però no coincidir en el temps, per tal que màxim hi hagi un familiar a l’habitació. El pacient i el familiar no poden sortir, en cap cas del centre, i tampoc de la unitat assignada.  

    Queden fora dels règims limitats de visites les situacions excepcionals com poden ser finals de vida, pacients amb discapacitats o dèficits sensorials severs, pacients amb el perfil “Cuida’m” i aquelles situacions que l’equip assistencial consideri excepcionals. D’altra banda, i novament per seguretat, no es permet la lliure circulació pels centres de BSA. Per tant, continua la restricció d’acompanyants per a la resta de visites i/o proves als centres de BSA. Només els menors, persones dependents o en situacions especials podran ser acompanyats. 


Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles