El Club Joventut Badalona s’enfrontarà demà (20:45h) al Partizan NIS Belgrade en el duel inicial de la primera ronda de la 7DAYS EuroCup. Serà un partit històric a l’Olímpic, ja que els aficionats podran tornar a entrar al pavelló, que obrirà amb accés restringit, fet que no passava des del 7 de març, quan l’Unicaja va venir de visita a Badalona.

L’entrenador del Joventut, Carles Duran, s’ha mostrat molt content pel fet de poder tornar a jugar amb públic: «Estem molt il·lusionats perquè torni a venir la gent, i espero que vinguin amb moltes ganes d’ajudar-nos en un partit difícil, i sobretot que compleixin amb les mesures de seguretat perquè així podran repetir i venir sempre, que és el que volem».

Sobre el Partizan, l’entrenador verd-i-negre creu que és «un equip amb molt bones individualitats, amb molt bons jugadors americans, amb caràcter serbi, és a dir, el clàssic Partizan que segur que ens posarà les coses molt difícils». Un dels problemes serà que els serbis encara no han disputat cap partit oficial: «Tenim un desconeixement important sobre ells, tot i que coneixem els seus jugadors individualment, ja que molts han jugat a la Lliga Endesa i altres van jugar a Europa contra nosaltres l’any passat», ha apuntat Duran.

A més, el tècnic de la Penya ha avisat sobre la dificultat del grup: «És el més fort, ja que tenim molts rivals d’un reconeixement europeu important: Partizan, Venècia i UNICS Kazan estaven classificats pels quarts de final de l’any passat, però nosaltres també podem estar entre els millors».

Per la seva part, el capità Albert Ventura ha assegurat li fa molta il·lusió tornar a disputar la competició europea: «L’any passat ens vam quedar amb el gust amarg de no poder passar del TOP16, així que tenim moltes ganes de jugar l’EuroCup, de retrobar-nos amb el nostre públic i enfrontar-nos a un equip històric».

A més, el verd-i-negre ha explicat per quins motius serà important tornar a comptar amb els aficionats a l’Olímpic: «Sempre volem jugar amb públic, però aquest any han tornat jugadors com Ferran Bassas i Pau Ribas, que tenen una especial motivació per jugar davant de la gent de Badalona, així que serà positiu per a tots».
 

Jugadors disponibles contra el Partizan NIS Belgrade

Carles Duran no podrà comptar amb Xabi López-Arostegui, amb molèsties al genoll dret. Arnau Parrado el substituirà en la convocatòria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí