L’Ajuntament de Badalona ha iniciat el procés per a durant l’any 2021 es comencin a construir 232 pisos de lloguer assequible a la ciutat. Per tal de possibilitar l’edificació d’aquests nous habitatges l’Ajuntament promourà en els pròxims mesos la licitació de projectes en set solars públics que estan ubicats als barris de Puigfred, Progrés, Manresà, Casagemes, Can Claris, Raval i Bufalà. Aquests seran els primers pisos de lloguer assequible que es construeixen a Badalona després de més de quinze anys sense cap promoció pública a la ciutat.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que un dels principals objectius del govern municipal és “aconseguir que els nostres joves es quedin a Badalona i tinguin un projecte de futur a la ciutat, per això volem construir nous habitatges que estiguin al seu abast i els permeti emancipar-se”.  Garcia Albiol ha assegurat que “per construir una ciutat millor cal que recuperem l’orgull de ser de Badalona i treballar diàriament en la creació d’oportunitats de treball i habitatge perquè els joves badalonins i badalonines millorin la seva qualitat de vida”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí