15.3 C
Badalona
martes, mayo 7, 2024
spot_img

Més de 400 persones a la celebració dels 20 anys de la Fundació Salut Alta

La Fundació Salut Alta aplega més de 400 persones durant la festa del seu 20è aniversari. Un any més, la Diverfesta celebrada a la plaça Antonio Machado de Badalona el passat dissabte 20 d’abril, esdevé un espai familiar únic de convivència i festa a La Salut Alta de Badalona.

La cercavila del grup de batucada de la Fundació acompanyat de Badalona Batec i de la colla de percussió Pugui Pugui, va despertar al barri i va donar inici als tallers infantils i els espais familiars. Escacs, pintacares, bitlles catalanes, manualitats, l’espectacle del mag Magic Ramy i l’actuació del grup de música No Surf, entre altres propostes.

Un dels moments més emotius de la jornada va ser quan l’equip de la Fundació i alguns infants van pujar a l’escenari a cantar la cançó dels 20 anys, una versió de Vull estar amb tu dels Catarres que explica els orígens, projectes i l’essència de l’entitat. L’any 2004, 30 nens i nenes formaven part dels grups de reforç escolar de la Fundació i, actualment, l’entitat arriba a més de 1200 infants i joves en els diferents projectes socioeducatius i comunitaris. En aquest temps més de 1600 famílies han estat acompanyades pels diferents projectes de la Fundació. 

Durant el matí, les persones assistents a la festa van poder pintar la façana de la seu de la Fundació. Una obra de l’artista María Orovio per a commemorar els vint anys de l’entitat i omplir de colors i vida una paret que dona la benvinguda a molts veïns i veïnes.

A l’hora de dinar la Fundació va omplir la plaça de taules i cadires, 400 persones van poder gaudir d’un dinar popular divers, inclusiu i comunitari amb un gran impacte positiu per al barri i un clar exemple de convivència, participació i acollida.

Agrair, celebrar i somiar són tres verbs que van estar molt presents durant la Diverfesta dels 20 anys. Agrair i tenir present l’empenta i el compromís de totes les persones que al llarg dels anys han fet real l’acompanyament educatiu a la Salut Alta. Celebrar com una forma col·lectiva de compartir i estimar el barri. Per últim, abans de bufar les espelmes, somiar, demanar desitjos i projectar futur.

La Fundació Salut Alta vol continuar treballant al servei del barri, i per aconseguir-ho hem de continuar escoltant les necessitats de les persones que hi viuen, teixint xarxa amb altres professionals i, sobretot, mirant que el que fa la Fundació tingui sentit per a les famílies.

Volem agrair a totes les persones que han fet possible que la festa dels 20 anys de la Fundació hagi estat tan especial: infants, adolescents i famílies participants, veïns i veïnes, equip de voluntariat, professionals de l’entitat, Tàndem Projects, Ajuntament de Badalona i entitats col·laboradores. Vint anys d’acció social i comunitària al barri acompanyades de moltes persones compromeses amb l’educació, la igualtat d’oportunitats i a favor de la justícia social.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles