18.1 C
Badalona
lunes, mayo 6, 2024
spot_img

El GEIP de la Guàrdia Urbana de Badalona deté en un control al barri de La Mora un individu que portava dues pistoles, munició, tres telèfons mòbils i 1.000 euros en efectiu

El Grup Especial d’Intervenció Policial de la Guàrdia Urbana de Badalona (GEIP) va detenir ahir un home que portava dues armes de foc reals, juntament amb 120 cartutxos de munició. La detenció es va produir al barri de La Mora de Badalona i el GEIP va intervenir arran d’informació proporcionada per la unitat de proximitat de la Guàrdia Urbana en aquest barri.

Al voltant de les 21 hores d’ahir, els agents van aturar en un control un vehicle amb matrícula espanyola conduït per un home de nacionalitat sèrbia al qual se li van trobar les dues pistoles amb munició, mil euros en efectiu i tres telèfons mòbils que s’adjuntaran a les diligències penals. L’home va ser detingut en el lloc per la tinença il·legal d’armes de foc.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat els agents de la Guàrdia Urbana de Badalona per aquesta detenció i ha assenyalat que “aquest és el camí que es continuarà fent a Badalona per lluitar contra la delinqüència i aconseguir una ciutat més segura en la qual els veïns puguin tenir tranquil·litat”. “Gràcies a la presència policial que hem reforçat en els darrers mesos i a la bona feina de la Guàrdia Urbana de Badalona s’ha pogut detenir una persona que representava un perill evident”, ha afegit l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles