8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona celebra el Dia d’Andalusia aquest diumenge 25 de febrer

Badalona celebrarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalusia amb un acte institucional, que tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de la Vila, i amb l’actuació posterior del bailaor badaloní El Yiyo al teatre Margarida Xirgu. El Dia d’Andalusia es commemora el 28 de febrer per recordar el referèndum del 1980 que va atorgar plena autonomia a la comunitat andalusa.

L’actuació de El Yiyo començarà al les 19 hores al Teatre Margarida Xirgu, on representarà el seu nou espectacle Jubileo, en el qual convida el públic a unir-se en una celebració i una festa familiar. Acompanyen a El Yiyo, Carmen Amador i Joaquín ‘El Duende’ al cant, José ‘El Mosquito’ a la percussió i Ádam Pérez a la guitarra.

Amb només 25 anys, l’artista badaloní és ja un dels bailaors amb més projecció del panorama actual. El seu espectacle de flamenc en viu permetrà al públic experimentar plenament aquesta expressió artística popular.

L’entrada per l’espectacle és gratuïta, però l’aforament és limitat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles