16.6 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Diumenge 25 de febrer tindrà lloc a Badalona la XII edició de la Cursa Benèfica Malalties Minoritàries

Avui s’ha presentat al Centre Comercial Montigalà la dotzena edició de la Cursa Benèfica Malalties Minoritàries que es correrà a Badalona el pròxim diumenge 25 de febrer. Aquesta cursa urbana, amb sortida i arribada al passeig Marítim, al costat del Port, començarà a les 8.30 hores, amb una caminada de 5 km. Posteriorment, a les 9.30 hores, es celebraran les curses de 5 i 10 km, per acabar a les 11 hores, amb la cursa infantil de 400 metres.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació. Fons Europeus i Protecció a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, Rosa del Amo; del regidor de l’Àrea de Coordinació Territorial i adjunt d’Esports, Juan José Portillo; del director de l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP), Jordi Barretina; de la investigadora de l’IGTP, Gisela Nogales; de la vicepresidenta de l’Associació Espanyola de Distròfia Muscular Facioescapulohumeral, Eva Álvarez; del president de la Plataforma Acció Badalona (organitzadora de la cursa), Javier Cabrera; de l’organitzador de la cursa, David Neira, i de la directora del Centre Comercial Montigalà, Roberta Rebolini

Aquesta cursa té un caràcter cent per cent solidari, ja que les inscripcions es destinen a col•laborar amb la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, laboratori de recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques.

Les inscripcions per participar en la cursa es podran fer fins dijous 22 de febrer  i tindrà un cost de 13 € pels que tenen el xip groc en propietat i de 15 € per la resta d’inscripcions. La cursa infantil és gratuïta. La samarreta valdrà 8 €. Més informació: https://www.cursa-benefica-malalties-minoritaries.es/

La recollida de dorsals i de les bosses dels corredors es podrà fer dissabte, 24 de febrer, de 10 a 19 hores, al Centre Comercial Montigalà de Badalona (passeig d’Olof Palme, 28-36). També es podrà recollir el mateix dia de la cursa, una hora abans de començar les carreres, en el mateix punt de sortida, al passeig Marítim.

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació. Fons Europeus i Protecció a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, Rosa del Amo, ha destacat que “aquesta cursa dona visibilitat i fa una crida a la conscienciació sobre les malalties minoritàries que sovint es troben oblidades, i d’aquesta manera, com a mínim un dia a l’any, poden prenen el protagonisme i el focus que mereixen”. ”Com a Govern”, ha afegit Rosa del Amo “és el nostre deure ajudar a tots aquells que, com els impulsors d’aquesta iniciativa, treballen i dediquen els seus esforços perquè es destinin recursos a la recerca de solucions per aquestes malalties”.

La Cursa per les Malalties Minoritàries està organitzada per l’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer conjuntament amb l’Associació de Veïns Turó d’en Caritg i la Plataforma Acció Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles