20.6 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona organitza classes magistrals de pintura adreçades a la gent gran de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona organitza a partir del pròxim dimarts 13 de febrer classes magistrals de pintura adreçades a la gent gran de la ciutat. De la mà de l’artista plàstic Pedro Baos, un cop al mes les persones grans de la ciutat   podran apropar-se al món de la pintura des d’un punt de vista lúdic amb l’objectiu de deixar brollar les seves idees i plasmar-les amb l’ajuda d’un professional de llarga trajectòria en el món artístic.

Aquesta iniciativa arriba després d’una primera classe que es va fer el passat mes de desembre i que va tenir un gran èxit d’acollida. Davant aquesta situació, des del Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona que encapçala la regidora Florència Badia, s’ha decidit programar cinc sessions més per donar cabuda a més persones. 

Les sessions tindran lloc a la Sala del Celler de la Masia de Can Canyadó  des d’aquest mes de febrer fins al juny. El calendari i l’horari de les classes és el següent:

– 13 de febrer, de 10 a 13 hores

– 12 de març, de 10 a 13 hores

– 16 d’abril, de 10 a 13 hores

– 14 de maig, de 10 a 13 hores

– 18 de juny, de 10 a 13 hores

Les persones interessades en participar en l’activitat han de trucar per inscriure’s al telèfon 934832971 del Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles