8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

‘La nostra mirada’ tanca les activitats del 25è aniversari del CAP Apenins-Montigalà

El CAP Apenins-Montigalà de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha celebrat recentment 25 anys d’atenció continuada compartint salut amb la ciutadania i els professionals que ho fan possible, i ho ha celebrat amb diferents activitats internes i externes al llarg dels últims mesos.

L’inici de la ruta, que ha tingut lloc sota el lema «25 anys al teu costat», va néixer el gener del 2023 amb la celebració d’un acte institucional que va inaugurar una exposició fotogràfica -física i digital- fent referència al passat i present del centre.

‘La nostra mirada’ és una exposició que serveix com a cloenda de les activitats i reconeixements que s’han fet als últims mesos. En ella, es mostren un total de 24 fotografies de professionals del CAP Apenins-Montigalà acompanyats d’una frase que els defineix a títol personal. L’obra, que busca apropar a la ciutadania la vessant més personal dels diferents professionals sanitaris que han participat a la iniciativa, estarà oberta a tothom durant aquest mes. 

Exposició digital: https://bit.ly/483NbKW

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles