18.6 C
Badalona
domingo, mayo 5, 2024
spot_img

Operatiu de la Guàrdia Urbana a la zona d’oci nocturn de Badalona, aquesta matinada, amb participació dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Montgat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha mantingut aquesta passada matinada un operatiu a la zona d’oci nocturn de Can Ribó, amb la participació del cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Montgat. L’operatiu ha donat com a resultat un investigat per un presumpte delicte d’apropiació indeguda; la immobilització d’un ciclomotor que no tenia assegurança ni ITV; la immobilització d’un vehicle per alcoholèmia, així com la corresponent denúncia al conductor per alcoholèmia; dues denúncies de civisme; dues denúncies municipals de trànsit i quatre denúncies del Servei Català de Trànsit.

A més, la Guàrdia Urbana també va poder comprovar dos casos de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) trucats, que podien arribar als 50 Km/h i que van  quedar immobilitzats. Durant l’operatiu policial, els agents participants han identificat a 64 persones.

L’objectiu de l’operatiu era la millora de la seguretat en la zona d’oci nocturn de Can Ribó, així com la prevenció de robatoris amb força i molèsties als clients dels locals d’oci nocturn, que es venen produint des de fa anys.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que una de les seves prioritats és que els més joves puguin gaudir a la nit amb seguretat. “Continuarem fent aquests operatius a les zones d’oci durant els caps de setmana”, ha afirmat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles