16.5 C
Badalona
domingo, mayo 5, 2024
spot_img

Badalona acull l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!” per promoure l’alimentació saludable dels infants 

Badalona acull l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!”, una mostra interactiva adreçada a nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys que té la voluntat de promoure hàbits alimentaris saludables amb productes de proximitat i qualitat. 

“Menja bé, tu hi guanyes!” pretén de manera didàctica donar rellevància a l’alimentació com a eina útil, en la qual els infants són els protagonistes principals. La mostra també incideix en la importància de l’activitat física, d’un bon descans i en mantenir uns bons hàbits higiènics amb l’objectiu de promoure un estil de vida més saludable. 

L’exposició s’ubica a la Fundació Ateneu  

Sant Roc (carrer de Càceres, 34-36) i al Centre Cívic La Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori, 180) durant les següents dates: 

Fundació Ateneu Sant Roc 

Fins al 2 de febrer de 2024. Exposició itinerant i interactiva dinamitzada pels professionals dels equips d’atenció primària (EAP) Sant Roc, El Gorg i  Llefià. Està previst que hi assisteixin 375 alumnes de 3r de primària procedents de 8 centres educatius. Els grups propis de la Fundació Ateneu Sant Roc (Centre obert infantil, Aula oberta, Llengua i cohesió, Centre obert joves, Espai familiar Elna, Formació de dones Laila) també faran ús de l’exposició per els seus projectes. 

Centre Cívic La Salut  

Del 5 al 19 de febrer de 2024.  Exposició itinerant i interactiva dinamitzada pels professionals de l’EAP Llefià i l’EAP Gran Sol. Està previst que hi assisteixis 175 alumnes de 3r de primària, procedents de 7 centres educatius 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles