15.6 C
Badalona
domingo, abril 28, 2024
spot_img

Badalona impulsa la coordinació policial amb les poblacions veïnes per millorar l’actuació a les zones frontereres

L’Ajuntament de Badalona està impulsant la coordinació policial amb les poblacions veïnes per millorar l’actuació a les zones frontereres, mitjançant la millora dels canals de comunicació i obrint la porta a actuacions conjuntes, ja que la problemàtica delictiva i els actes incívics son similars i poden passar fàcilment d’un municipi a un altre. El regidor de Seguretat de Badalona, Juan Manuel Ruiz, ha mantingut ja dues reunions, amb els responsables de Seguretat dels municipis de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs i preveu fer-ho properament també amb Montgat i Tiana.

Ruiz va mantenir ahir una reunió amb el regidor de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet, Salvador Tovar, el director de Seguretat, Tomás Carrión i responsables de la Policia Local. Aquesta trobada va ser un primer contacte, del qual ha sorgit la iniciativa de fer una segona reunió, més operativa, entre els comandaments policials dels dos municipis.

Avui mateix, Juan Manuel Ruiz ha mantingut també una reunió amb l’alcaldessa i regidora de Seguretat de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete, amb qui ha acordat preparar una reunió conjunta de comandaments de les dues policies locals i la resta de cossos policials amb presència al territori.

Juan Manuel Ruiz ha explicat que, a banda de les dues reunions que es faran amb Santa Coloma i Sant Adrià, també es farà una trobada conjunta dels tres municipis.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que, a més de l’increment d’efectius de la Guàrdia Urbana que s’ha impulsat en els primers mesos d’aquest mandat, la coordinació policial també és de gran importància. “Estem convençuts que establir un canal de comunicació àgil i estable entre els diferents municipis en qüestions operatives és essencial per poder millorar les actuacions policials. Això ens ajudarà a ser encara més eficaços en la lluita contra la delinqüència i els actes incívics en les zones properes a les poblacions veïnes”, ha explicat l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles