15.3 C
Badalona
domingo, abril 28, 2024
spot_img

Badalona estarà present en la 44a edició de FITUR que se celebra a Madrid del 24 al 28 de gener  

La ciutat de Badalona formarà part de Feria Internacional del Turismo (FITUR) que tindrà lloc del 24 al 28 de gener a les instal·lacions d’IFEMA a Madrid. Aquest esdeveniment, punt de trobada global dels principals actors públics i privats en l’àmbit turístic internacional,  compta amb la participació de representants de més de 150 països i preveu reunir al voltant de 150.000 professionals del sector entre dimecres i divendres, i uns 100.000 assistents de públic general durant el cap de setmana. 

Per formar part d’aquesta fira i treure el màxim rèdit possible per a la ciutat, l’Ajuntament ha editat una publicació específica amb el títol Bienvenidos a Badalona per difondre els principals actius i el gran potencial de la ciutat entre els assistents. L’objectiu és donar a conèixer Badalona tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, enfortir les relacions turístiques i comercials amb la resta de participants de la fira, i conèixer les noves tendències i oportunitats del sector per tal d’aprofitar-les per promocionar i consolidar la marca de ciutat. 

La publicació editada per l’Ajuntament es podrà trobar en el taulell de la Diputació de Barcelona a la Fira i també a l’Oficina de Turisme de Badalona.  

L’edició d’enguany de FITUR compta amb més de 69.000 m² d’exposició distribuïts en 9 pavellons i més de 800 estands oficials, fet que situa l’esdeveniment com la primera gran cita anual a escala mundial del sector. En aquest sentit, la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha destacat la importància de situar Badalona en una trobada de referència del sector turístic com és FITUR. “Des del Govern municipal apostem per difondre la marca Badalona amb fermesa, mostrant amb orgull tots els nostres atractius i el potencial de futur que tenim, tant en l’àmbit del turisme com en l’econòmic”, ha explicat Agüera, qui ha indicat que “continuarem treballant per portar la nostra ciutat a totes les fires i esdeveniments que suposin una bona oportunitat de creixement”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles