18.1 C
Badalona
lunes, mayo 6, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona i el Departament de Drets Socials de la Generalitat avancen per a reactivar el Consorci Badalona Sud 

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, s’han reunit aquesta tarda a la seu del Departament i han acordat continuar treballant per a poder reactivar el Consorci Badalona Sud i signar el corresponent acord en les properes setmanes.  

Amb la voluntat ja manifestada en la primera trobada mantinguda durant el juny d’enguany, en el decurs de la reunió ambdues parts han constatat que els treballs realitats des d’aleshores van avançant positivament per assolir l’objectiu de formalitzar la reactivació definitiva del Consorci. En aquest sentit també es podrà implementar el Pla d’integració i transformació del barri de Sant Roc i del seu entorn amb actuacions socials, laborals, culturals, educatives, sanitàries i de seguretat a favor de la població resident al sector d’actuació. També actuacions en el parc d’habitatges i d’execució dels equipaments socials, culturals, educatius, sanitaris i esportius així com d’altres adreçades al seu desenvolupament econòmic. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles