15.4 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Badalona s’adhereix a la campanya «Hi guanyem tots» per fomentar que la població parli sense prejudicis sobre salut mental en l’àmbit laboral 

Coincidint amb la celebració aquest dimarts 10 d’octubre del Dia Mundial de la Salut Mental, l’Ajuntament de Badalona s’ha adherit a la campanya «Hi Guanyem tots» una iniciativa impulsada per l’associació Obertament per facilitar un canvi perquè a l’entorn laboral es comenci a parlar sobre salut mental. Amb aquesta campanya es vol fer una crida a trencar les barreres de l’estigma que hi ha al voltant de la salut mental en l’àmbit laboral oferint suport, a través de formació, recursos, consells, i bones pràctiques.  

L’objectiu és que amb aquestes eines es canviï l’enfocament sobre la salut mental d’un problema individual a una visió organitzativa. D’aquesta manera s’aconsegueix deixar enrere el tabú i instaurar una nova cultura a l’empresa, on la salut mental i física tenen el mateix valor. Aquest canvi no només beneficia els treballadors, també el compte de resultats de les empreses. 

Podeu consultar el contingut de la campanya a la pàgina web higuanyemtots.org 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles