15.4 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

“Salut Mental, Salut Mundial, Un dret universal i un treball transversal”, títol de l’acte central commemoratiu de BSA

El proper dimarts, 10 d’octubre, tindrà lloc la taula rodona “Salut Mental, Salut Mundial, Un dret universal i un treball transversal” com a acte central de BSA amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. La jornada tindrà lloc, de 10 a 11.30 hores, a la Sala d’Actes de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB) de BSA i comptarà amb la presència d’autoritats locals i sanitàries.

La conferència de Magda Casamitjana, directora del Pacte Nacional de Salut Mental, sobre els reptes de la salut mental a Catalunya obrirà l’acte que inclourà diferents iniciatives que mostren com el treball transversal entre organitzacions, institucions i resta d’agents és cabdal per a assolir un enfocament holístic i situar realment la persona al centre de l’atenció.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defensa que la pròpia salut es configura per múltiples determinants, alguns d’ells aliens al sistema sanitari i amb un alt component social. En aquesta línia, BSA, especialment els serveis de Salut Mental i Addiccions, fan front el repte de treballar des d’una perspectiva diferent i especialment de manera integrada. Aquesta transversalitat i diversitat de components – sanitaris, socials, educatius, en primera persona, esportius o d’aplicació de la tecnologia- són el nexe en comú de les experiències que es presentaran durant la jornada que ha organitzat BSA per la seva experiència i tarannà integral, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles