18.5 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

Badalona allibera als agents de la Guàrdia Urbana del servei de vigilància estàtica dels edificis municipals 

L’Ajuntament de Badalona ha contractat vigilants de seguretat privada que, des d’avui, presten aquest servei a la Casa de la Vila i els edificis municipals de l’antic Banc Central de Badalona i el Viver. D’aquesta manera els sis efectius de la Guàrdia Urbana que fins ara feien aquest servei vigilància estàtica s’incorporen a la realització de les feines pròpies de la policia local. 

D’altra banda, el nou contracte inclou també la incorporació de personal per controlar l’accés a les oficines dels Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS) dels barris de la Salut, Llefià i Sant Roc, amb l’objectiu de millorar les condicions de treball de les persones que fan atenció al públic en aquestes oficines. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquest és un pas més d’aquest Govern municipal en la pressa de mesures d’urgència que ens permeti tenir més policia al carrer i que puguin fer feines de seguretat pública per a les quals estan plenament qualificats”. “Això no és privatitzar la seguretat”, ha reblat l’alcalde, “és garantir més vigilància i seguretat al carrer, que és el que necessiten els veïns”. L’alcalde ha afegit que “continuen treballant per dotar la Guàrdia Urbana dels recursos humans que necessita una ciutat com Badalona, prova d’això és que demà s’incorporaran 23 nous agents i hem obert convocatòria per a augmentar la plantilla en 46 efectius més”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles