13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Aquest cap de setmana arrenca la programació de primavera a les Jugatecambientals al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric 

Aquest diumenge 7 de maig es posa en marxa a Badalona el cicle de primavera de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, que com cada any oferirà activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, als més petits. El cicle de primavera es desenvoluparà durant tots els diumenges d’aquest mes i es tancarà el 28 de maig. 

De la mateixa manera, la programació de primavera també comença aquest cap de setmana a les 45 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans amb una oferta ludicoeducativa de 900 activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre. 

La programació de la temporada inclou propostes, tant autoguiades com  dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d’insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits amb materials didàctics especialitzats en la natura, com per exemple puzles o jocs de taula, espais artístics i de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura gràcies a la col·laboració d’algunes biblioteques. 

En el cas dels parcs de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) i de la Fontsanta (Sant Joan Despí), es poden utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers. 

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d’Instagram i també al web de l’AMB. Totes les activitats tenen lloc els dissabtes o diumenges d’11.00 a 13.30 h o d’11.30 a 14.00 h, segons el parc o la platja. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible. 

La Jugatecambiental és un espai on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Les activitats de les dues Jugatecambientals de Badalona es faran entre les 11:00 i les 13:30 h. 

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a l’antic bar a tocar dels jocs infantils La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental. 

El projecte de la Jugatecambiental a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l’AMB 

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu a mediambient@badalona.cat. 

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar segons les condicions meteorològiques. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles