15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Les Festes de Maig tornen a tenir quatre Punts Liles per a garantir unes festes lliures de violències masclistes i d’LGTBIQ-fòbia 

Badalona disposarà novament durant les Festes de Maig del servei de Punt Lila per a garantir que la celebració es desenvolupa en un ambient lliure de violències masclistes i d’LGTBIQ-fòbia. En aquest sentit, l’Ajuntament instal·larà punts de referència durant les quatre nits on es preveu més assistència de persones a la ciutat (5, 10, 12 i 13 de maig). Cada Punt Lila tindrà un espai fix amb una carpa i estarà adequadament senyalitzat. En els punts s’atendran totes les consultes necessàries, alhora que es disposarà de material d’informació i sensibilització 

Concretament, els Punts Liles estaran disponibles en els següents horaris i ubicacions: 

Divendres 5 de maig, La Nit del Mono. De 23 a 6 hores a la platja dels Pescadors. 

Dimecres 10 de maig, Nit de Sant Anastasi – Cremada del Dimoni. De 22 a 5 hores a la platja del Coco, a la zona dels concerts.  

Divendres 12 de maig, Concerts de Festes. De 20.30 a 3.30 hores a la platja del Coco, a la zona dels concerts. 

Dissabte 13 de Maig, Concert de Cal Txiringu.  De 21.30 a 4.30 hores a la platja dels Pescadors. 

Els Punts Liles són un servei que pretén oferir a la ciutadania un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals als espais públics. El servei, que compta amb dues persones formades amb feminismes i violències masclistes i LGTBQ+-fòbiques informarà, sensibilitzarà, farà prevenció, atendrà i assessorarà a totes les persones que ho sol·licitin. A més, es facilitarà a la ciutadania materials de sensibilització i prevenció, així com els números de telèfon on trucar en cas de patir qualsevol  mena d’agressió. 

En cas que hi hagi alguna agressió, abús i o assetjament, l’empresa i les persones que faran d’informadores tenen l’encàrrec de derivar als recursos, agents i serveis pertinents per tal d’oferir una atenció integral i respectuosa en cas d’agressió. 

L’Ajuntament de Badalona recorda a tota la ciutadania que  si es detecten situacions d’abús o violència cal denunciar-les situacions i posar-les en coneixement de les autoritats o del personal dels Punts Liles. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles