25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona tramita la incorporació de 42 nous vehicles per a renovar el parc mòbil policial  

La Guàrdia Urbana de Badalona disposarà en els pròxims mesos de 42 nous vehicles per a renovar el parc mòbil policial. L’Ajuntament de Badalona ha fet els tràmits perquè abans de l’estiu el cos de seguretat municipal incorpori set nous cotxes patrulles, quinze motocicletes, una furgoneta d’intervenció, quinze cotxes sense logotips, dues furgonetes de transport de personal, una furgoneta de transport de material i un vehicle tot terreny. Aquests vehicles s’afegiran als vuit cotxes policials adaptats per fer les tasques de patrullatge i de trasllat de detinguts que es van comprar l’any passat.  

A més d’aquestes adquisicions, per tal de dotar de millors recursos a la Guàrdia Urbana de la ciutat, l’Ajuntament eliminarà durant el mes d’abril les denúncies manuals. A partir de les pròximes setmanes els agents utilitzaran dispositius mòbils electrònics per a tramitar les actes i podran imprimir en el mateix moment de la denúncia el resguard amb una de les 70 impressores mòbils que s’han comprat per a poder modernitzar aquest servei..  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “des del Govern municipal prioritzem millorar la seguretat de la nostra ciutat i tenim el ferm compromís de modernitzar el cos de la Guàrdia Urbana i dotar-lo de les eines necessàries per convertir-la en una policia del segle XXI”. L’alcalde ha explicat que “la renovació del parc mòbil i l’eliminació de les denúncies manuals són necessitats que fa temps que s’havien d’abordar, però volem continuar introduint millores que permetin als agents fer la seva feina amb major seguretat i comoditat, facilitant així el gran servei que donen a tota la ciutadania”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles