13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen a sis persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri de Sant Roc a Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Badalona van detenir el passat 1 de març sis persones per un delicte de tràfic de drogues, concretament de marihuana i haixix, en el marc d’un dispositiu d’entrades i registres en un mateix bloc de pisos del barri de Sant Roc.

Els agents van iniciar la investigació arran de diverses informacions que indicaven que en el bloc de pisos hi havia plantacions de marihuana indoor. Després de gestions de vigilància i control dels investigats, es van poder concretar els domicilis que es feien servir amb aquesta finalitat.

Amb la informació recopilada, els investigadors van sol·licitar l’entrada i perquisició al Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona, que va autoritzar la diligència en primer lloc per a 4 domicilis, tot i que gestions practicades el mateix dia van poder ubicar un cinquè habitatge al qual també s’hi va poder relacionar l’activitat.

El balanç final del dispositiu en el qual van participar una quarantena d’agents dels Mossos d’Esquadra és de 6 detinguts que es relacionen amb delictes contra la salut pública vers el tràfic de drogues, després de la troballa de 327 plantes de marihuana, 143 dosis individuals d’haixix, 53 dosis individuals de marihuana i una quantitat exacta de 1557 g de cabdells d’aquesta darrera substància. A més, als detinguts se’ls relaciona amb delictes de defraudació de fluid elèctric, un altre delicte que els permet obtenir més guanys i que fan servir les organitzacions criminals i que també es van trobar en el marc d’aquestes entrades judicials.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Badalona el 3 de març , qui va decretar llibertat amb càrrecs.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles