13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

Nova ocasió per inscriure’s a un curs de català al CNL de Badalona i Sant Adrià

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià comença un nou període d’inscripcions per aprendre català. Tots els alumnes que hagin fet un curs els últims 12 mesos gaudiran d’inscripció preferent el dia 27 de març a partir de les 9 del matí, mentre que per a la resta la inscripció general començarà el 28 de març a les 9 del matí i s’allargarà fins al dia 29 a les 8 del vespre. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador.

Actualment, durant el període d’acreditació de nivell previ, les persones interessades cal que accedeixin a la plataforma d’inscripció per aportar un certificat oficial que acrediti la seva competència lingüística en català o sol·licitar fer una prova de col·locació. Serà a través d’aquesta mateixa plataforma que els alumnes podran fer la inscripció els dies indicats, encara que també la podran fer presencialment, per ordre d’arribada, a les nostres oficines de Badalona i Sant Adrià.

Els cursos començaran l’11 i 12 d’abril, tant els presencials com els cursos en línia. El curs inicial i els bàsics són gratuïts, i per a la resta els preus són públics i es poden consultar al web del CPNL.

Tornem a posar a l’abast de tothom la possibilitat de fer un curs trimestral de català per primera vegada o per reprendre’n l’aprenentatge i obrir així la gran finestra d’oportunitats que representa el coneixement del català. Després d’aquesta matrícula ja caldrà esperar-se als cursos intensius de juliol o al curs que ve, a setembre.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles